De Colnago van Martien Schepers

IR presenteert de Colnago van Martien Schepers, een zwart-witte SRAM afgemonteerde CX-1 die ‘rijdt als een droom’.

Colnago van Martien Schepers @ Italiaanse Racefietsen

“Toen ik 10 jaar geleden tijdens het judo mijn voorste kruisband afscheurde was er volgens de doktoren nog maar weinig wat ik serieus kon doen aan sport. Fietsen was prima tijdens de revalidatie,kleine versnelling en draaien maar. Dit gebeurde dan op een MTB waar ik toen alles mee deed, in het veld en op de weg rijden. Merkte wel dat ik het op de weg leuker vond en kocht toen mijn eerste racefiets, een Bianchi Via Nirone.

Vond me echter beter op een Belg passen dus werd er een paar jaar later een Ridley Scandium gekocht. Hartstikke fijne fiets, maar in mijn achterhoofd speelde steeds het willen rijden met een Colnago. De Scandium werd in mei 2011 gestolen in Rome, tijdens een tocht voor het goede doel (zie vanromenaarboekel.waarbenjij.nu).

Toen ik thuis kwam heb ik toch weer een Ridley Excaliber gekocht, mede door het prijskaartje en mijn fietsenmaker kon hem voor een hele nette prijs aanbieden. Maar deze fiets is nooit mijn fiets geworden, voelde gewoon niet zoals het hoort. En nu… kan ik mezelf gelukkig prijzen met mijn eerste Colnago. In augustus 2012 heb ik een CX-1 gekocht, de frameset en heb ik hem samen met Tonn van Alphen fietsen in Handel samengesteld. Ze rijdt als een droom… werkelijk super.”

Specificaties van de Colnago van Martien Schepers
  • Frame Colnago CX-1
  • Groep SRAM Red compact black edition
  • Stuur en stuurpen Deda Zero 100
  • Wielen Prodigy wheels ER 30 C
  • Zadel Fizik Alliante
  • Computer Garmin edge 800
Meer informatie
Pin It


2 reacties op “De Colnago van Martien Schepers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *