Pina kalender 2000

Miss maart 2013 werd aangedragen door IR lezer Piet ‘Pinarello’ Beerens. Die blijkt naast een schitterende verzameling Pina’s ook een fraaie Pinarello kalender te bezitten…

Pinarello kalender @ Italiaanse Racefietsen

Piet was zo vriendelijk deze kalender (en eentje uit 2003, darover volgende maand meer ;-) per post tijdelijk beschikbaar te stellen aan IR. En het papieren kleinood mag dan dik 12 jaar oud zijn (seizoen 2000 – 2001), hij ziet er nog piekfijn uit.

Spectaculair mooi

Dat laatste geldt ook voor de dame in kwestie op de foto’s. Zij werd steeds in een door de Pinarello frameset geïnspireerde pose vastgelegd op de gevoelige plaat. Het levert een spectaculair mooi stukje drukwerk op, eentje dat zo op deze manier helaas zelden meer gemaakt wordt (enige minpuntje is dat het ding met de maand december begint, maar dat is typisch Italiaans zeker?)

Nog meer post? Graag!

Als er nog lezers zijn die het tegendeel van die laatste bewering kunnen bewijzen dan mogen zij hun foto’s (of drukwerk) natuurlijk ook gerust richting IR sturen (via guido@italiaanseracefietsen.com of per post, Falckstraat 6N 1017 VW Amsterdam), zodat ik één en ander weer op de site kan zetten. Je maakt mij én de lezers van IR daar heel blij mee. Toch denk ik dat het er niet veel moois zal zijn dat kan tippen aan dit materiaal. Je zou het bijna kunst noemen…

Pinarello kalender II

Anyway: Piet natuurlijk heel erg bedankt voor al dit moois. Zoals gezegd volgt volgende maand nóg een Pinarello miss van de maand, maar dan eentje uit 2003. Hebben jullie vast wat om naar uit te kijken…Meer informatie
  • Bekijk meer missen van de maand in de rubriek ‘Belle Donne‘ op IR
  • Bekijk meer fietsgerelateerd drukwerk in de rubriek ‘Oud Papier‘ op IR
  • Bekijk meer Pinarello gerelateerde berichten in de Pinarello rubriek op IR
  • Bekijk de Pinarello’s van lezers van IR in de rubriek ‘Jouw Fiets‘ op IR
  • Surf naar de website van Pinarello
  • Surf naar de facebookpagina van Pinarello


1 Reactie op “Pina kalender 2000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *