Nieuwe Windows apps voor IR!

Naast de Windows 8 desktop app die IR al eerder aanbood zijn nu ook de Windows apps voor Windows Phone 7 en 8 klaar. Wederom met dank aan IR lezer Mark Voermans.

IR windows 8 app @ Italiaanse Racefietsen

Windows 8 app voor Italiaanse Racefietsen @ Italiaanse Racefietsen

Mark houdt van Italiaanse racefietsen, is redelijk technisch, kan hobbymatig een stukje programmeren en werkt bij Microsoft. Die combi maakt hem de ideale kandidaat om de IR Windows apps te bouwen. Hij bood dat dan ook spontaan aan enkele weken geleden.

Windows apps voor mobiel en desktop

De apps voor desktop en mobiele telefoon zijn inmiddels klaar. Ze lezen de RSS-feed van IR uit en geven de berichten mooi gepresenteerd weer inclusief afbeeldingen en linkjes. Wil je een bericht van IR uit de apps delen (via social media) dan is dat ook een fluitje van een cent.

Gratis downloaden
  • De IR app voor Windows 8 kun je hier downloaden
  • De IR app voor Windows Phone 7 kun je hier downloaden
  • De IR app voor Windows Phone 8 kun je hier downloaden
Apps voor andere platformen?

Nu de Windows apps er zijn zoekt IR alleen nog vrijwilligers die een IR app voor het Apple  (iPad/iPhone) en/of Android platform kunnen en willen bouwen.

Weet je iemand of heb je interesse stuur dan even een mailtje naar guido@italiaanseracefietsen.com Je leest in dit bericht meer over wat de app moet kunnen.

Pin It


2 reacties op “Nieuwe Windows apps voor IR!

  1. Ik had de eerdere melding over een app niet gezien, maar heb hem zojuist gelijk gedownload. Ben benieuwd, maar sowieso leuk dat jullie dit geregeld hebben!! Thanks Mark en Guido!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *