CBT Italia folder

Een mooie aanvulling voor de rubriek Oud Papier: een CBT Italia folder, wederom afkomstig uit de collectie van Ad Steenbakkers. 

CBT Italia folder @ Italiaanse Racefietsen

Vind het lastig deze CBT Italia folder te dateren, zou vanwege de kleurstellingen van de kaders schatten dat hij uit eind jaren tachtig, begin jaren negentig is (als er lezers zijn die een nauwkeurigere datering kunnen maken dan hoor ik dat graag).

De brochure bestaat uit zes pagina’s, steeds met een fotoblad met op de achterzijde de specificaties van het desbetreffende frame in het Italiaans, Frans, Engels en Spaans.

Drie framesets

De volgende framesets staan afgebeeld: Krypton (Columbus SLX), Dream (Columbus SLX) en Proteus (Columbus Genius). Vooral de Krypton kan mij persoonlijk erg bekoren, vooral vanwege de bijzonderslanke, volledig verchroomde en gegraveerde staande achtervork, die op heel fraaie wijze aan de bovenzijde gemonteerd is. Ook de volledig verchroomde voorvork met gegraveerde vorkkroon mag er wezen!

Meer informatie


1 Reactie op “CBT Italia folder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *