Campagnolo 80th Anniversary collectie

Campagnolo bestaat 80 jaar. Dat wordt gevierd met de exclusieve Campagnolo 80th Anniversary groep mét wielset.

Campagnolo 80th Anniversary groep @ Italiaanse Racefietsen

De Campagnolo 80th Anniversary groep is de opvolger van de befaamde 50th Anniversary groep die in 1983 op de markt kwam toen Canpagnolo haar vijftigste verjaardag vierde. De nieuwe jubileumgroep is vervaardigd van de fijnste materialen, waaronder carbon en titanium. Naast een complete groep maken ook twee wielsets (full carbon en alu/carbon) deel uit van de collectie.

Niet goedkoop wél exclusief

Wie interesse heeft in zo’n complete set moet wel flink diep in zijn of haar geldbuidel tasten: voor de duurste combinatie met Bora Ultra full carbon wielset betaal je maar liefst een totale adviesprijs van 6.644 euro. En als je dan bedenkt dat je zo’n fraaie combi natuurlijk niet op het eerste de beste frame monteert maar minstens op een frame van rond diezelfde prijsklasse dan weet je waar je vast voor kunt gaan sparen…

Adviesprijzen
  • 80th Anniversary-groepset: € 3.149,-
  • Bora Ultra Two-wielset: € 3.495,-
  • Bullet Ultra-wielset: € 1.765,-
Download de brochure

Wil je het naadje van de kous weten met betrekking tot deze fraaie nieuwe set? Download dan de speciale PDF brochure waarvan Campagnolo imorteur ICC zo vriendelijk was om deze ter beschikking te stellen aan IR. Zeer mooi materiaal!

Meer informatie


5 reacties op “Campagnolo 80th Anniversary collectie

  1. De groep als zodanig is natuurlijk een mooie moderne groep. Maar dat logo van 80th? Dat geloof je toch niet. Of dat door een kind van 8 is gemaakt.
    Spuug en spuugleijk.

    Doos is wel leuk gedaan maar het logo zorgt ervooor dat ik de boot nog even niet hoef te verkopen.

  2. Haha ik ben het ergens wel met je eens Gerard. Ik vind het logo niet zozeer lelijk als wel te prominent aanwezig. Is een kwestie van smaak, maar ik heb persoonlijk gewoon liefst zo weinig mogelijk opvallende stickers en plaatjes op mijn fiets…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *