Huishoudelijke mededeling: mail

Even een huishoudelijke mededeling (of eigenlijk twee) die alles te maken heeft met e-mail: IR heeft een nieuw mailadres én een nieuwe dagelijkse e-mail update.

huishoudelijke mededeling @ Italiaanse Racefietsen

Nieuw e-mailadres

Wil je via e-mail in contact treden met IR – gewoon voor de gezelligheid, om een tip te sturen, een vraag te stellen of een fiets voor de rubriek ‘Jouw Fiets‘ aan te melden – dan kun je vanaf nu een mailtje sturen naar: guido@italiaanseracefietsen.com

Nieuwe dagelijkse e-mail update

Bij sommige lezers wellicht al bekend: sinds de lancering van IR 2.0 kun je je rechts bovenaan op de homepage aanmelden om dagelijks een e-mail update in je mailbox te ontvangen.

Wie zich op de ‘oude’ website ooit daarvoor aan heeft gemeld krijgt nog steeds een dagelijkse update via het Google feedburner systeem (en dat blijft zo). Dit gebeurt echter dagelijks op een vast tijdstip (rond 09.00 uur ‘s ochtends), ongeacht de hoeveelheid nieuwe berichten die op de site zijn verschenen en de tijdstippen daarvan.

Met andere woorden: als om 09.00 uur ‘s ochtends de update verstuurd is en ik zet een half uur later een nieuw bericht op de site, dan ontvang je de melding daarvan pas weer de volgende dag om 09.00 uur. Niet ideaal.

Het nieuwe e-mailupdate systeem, dat via WordPress loopt, lost die ‘vertraging’ op: je krijgt de update dan vrijwel direct op het moment dat er een nieuw bericht op IR geplaatst is. Plaats ik op een dag bijvoorbeeld twee berichten, dan krijg je daar dus kort na elke plaatsing een aparte e-mail update van. Wél ideaal.

Samengevat
  • mailen voortaan naar guido@italiaanseracefietsen.com
  • Was je op de oude IR website aangemeld voor de e-mail update en vind je één update per dag op een vast tijdstip prima: doe dan niks
  • Ben je nog niet aangemeld voor de dagelijkse e-mailupdate of wil je deze voortaan meteen krijgen als een nieuw bericht op de site wordt geplaatst: meld je dan aan via de aanmeld-mogelijkheid rechts bovenaan op de homepage
  • De ‘oude’ e-mailupdate kun je na aanmelding voor de nieuwe update opzeggen door onderaan de e-mailupdate op de ‘unsubscribe now’ link (in de kleine lettertjes) te klikken
Pin It


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *