Italiaanse wielertrui gekte!

Ik kwam laatst een leuk nieuw tumblog tegen, geheel in het teken van wielershirts. Elke Italiaanse wielertrui pikte ik eruit. Om vrolijk van te worden!

Italiaanse wielertrui @ Italiaanse Racefietsen

Italiaanse wielertrui

Van de Italiaanse wielertrui zijn op het internet natuurlijk vele honderden, zoniet duizenden voorbeelden te vinden. Maar het is toch leuk dat een weblog ze verzamelt op één plek. Overigens vind je daar ook truien van andere nationaliteiten en merken.

Heel mooi om te zien al die kleurige truien met Italiaanse plaatsnamen, merken en fietsfabrikanten zoals Colnago, Bianchi, Gios, Pinarello en Olmo. Zeker die mooie wollen exemplaren uit de sixties en seventies of de heerlijk fel gekleurde exemplaren uit de jaren tachtig. Kortom: zeer leuk om te volgen!

Meer informatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *