De Grandis van Wout van den Broek

IR presenteert de Grandis van Wout van den Broek. Deze stalen Italiaanse volbloed, afgemonteerd met Campagnolo Veloce, is de eerste van dit merk in de rubriek ‘Jouw Fiets‘.

Grandis van Wout van den Broek @ Italiaanse Racefietsen

“Ik ben de trotse eigenaar van een Italiaanse racefiets en wel een Grandis Prestige uit 1999. Deze heb ik nieuw gekocht bij fietsenwinkel Fietsen Frans in Tilburg. Toen me de details werden uitgelegd was ik verkocht. Alles aan deze fiets klopt. En alles wat mij werd verteld met betrekking tot de rij eigenschappen ook. Tot nu toe heb ik er 90.000 kilometer mee gereden, zonder problemen. Hij is afgemonteerd met Campagnolo veloce 9 speed.

Ik heb voor deze fiets gekozen omdat het een exclusief merk is, de fiets erg goede rij-eigenschappen heeft en comfortabel fietst. En er zijn er weinig van in omloop. In deze kleurstelling is dit zelfs de enige in Nederland. Het metallic groen is destijds speciaal voor mij door Fietsen Frans besteld, in de lak zit een speciale glinstering. Deze fiets is met de hand gebouwd in het Italiaanse Verona, dit is de reden waarom ik deze fiets zo uniek vind.”

Meer informatie


5 reacties op “De Grandis van Wout van den Broek

  1. Beste Wout wat een prachtige exclusieve stalen ros waar je al veel kilometers mee hebt kunnen maken. Ben ooit in de buurt van Verona geweest daar bouwen ze deze prachtige fietsen. Ben maar zuinig op deze oldtimer.

  2. Maarten Scholtze

    Beste Wout, Wat een geweldige fiets. Zou deze eens dolgraag van dichtbij willen bekijken maar dat zal wel niet mogelijk zijn omdat ik denk dat je met deze fiets snoeihard kunt rijden. Zodoende zie dan alleen de mooie kont van het frame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *