Jaren tachtig Tommasini folder

Vandaag weer een mooie update in de rubriek Oud Papier: een jaren tachtig Tommasini folder, wederom afkomstig uit de collectie van Ad Steenbakkers.

jaren tachtig Tommasini folder @ Italiaanse Racefietsen

jaren tachtig Tommasini folder @ Italiaanse Racefietsen

Folder is in dit geval nog een groot woord. Het gaat om een op glad papier, tweezijdig afgedrukte ‘kaart’ uit de shop van Tommasini in Grosseto. Op de voorzijde staan afbeeldingen van een Tommasini Super Record, frames van de Tommasini Prestige, Super Prestige en Air CX én als bonus een heuse Tommasini All Terrain Bike.

Op de achterzijde staat een mooie foto van de Tommasini workshop, met in vier talen (Italiaans, Engels, Frans en Duits) een begeleidende tekst waarin als bijna vanzelfsprekend de woorden ‘Irio Tomasini’, ‘wizard’, ‘Columbus’ en ‘micro fusion’ voorkomen. Toch weer een fraai tijdsdocument!

Meer informatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *