Geen commentaar.

Guido, directeur sportif van IR.Marianne Vos is de afgelopen maanden al enkele keren bron van inspiratie geweest voor een stukje van mij op IR. Niet zo gek als je ziet wat voor prachtige dingen deze nuchtere (sport)vrouw allemaal blijft doen op de fiets.

Zo haalde zij onlangs op wederom ongenaakbare wijze haar tiende (!) wereldtitel binnen. En dat op haar pas 25e. Grote Klasse.

Uiteraard ben ik lang niet de enige wielerliefhebber die fan is van Vos. En gelukkig worden haar prestaties – geheel verdiend – ook vrij breed uitgemeten in de media. Twee mooie voorbeelden daarvan vormden de aanleiding van dit stukje, dat eigenlijk dient als veel te lang onderschrift bij foto’s die helemaal geen commentaar nodig hebben.

Daarom houd ik nu maar snel mijn mond en laat ik jullie – voor zover je deze beelden al niet tegen was gekomen op internet of in de krant – ook meegenieten van deze mooie beelden, die zeker in combinatie álles zeggen over Vos als sporter.

Marianne Vos @ Italiaanse Racefietsen

Marianne Vos @ Italiaanse Racefietsen

Pin It


1 Reactie op “Geen commentaar.

  1. Geweldige sportvrouw, die Marianne! Grootse prestaties en dan toch zo gewoon, dat siert haar!
    Wel jammer dat ze niet een Italiaanse fiets rijdt. Om het totaal te completeren…. ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *