Bimici: Bianchi Lifestyle Store

De Bimici Bianchi Lifestyle Store, een (online) shop voor Bianchi liefhebbers, staat vanaf vandaag met een banner op IR. 

Bimici Bianchi Lifestyle Store @ Italiaanse Racefietsen

Ik heet vanaf deze plaats de Bimici Bianchi LifeStyle Store van harte welkom op de site en nodig iedereen uit om in ieder geval eens een kijkje te gaan nemen op de Bimici website.

Daar vind je naast een paar mooie foto’s op de homepage alles waar Bianchi fans hun vingers bij aflikken: fietsen, frames, kleding en accessoires. Je kunt natuurlijk ook een bezoekje brengen aan de winkel aan de Huismanstraat 29 in Huissen.

Even voorstellen

Op de site van Bimici lezen we:

“Bimici is een samenvoeging van twee italiaanse woorden: Bici(fiets) en Amici(vrienden). Bij Bimici houden we van la dolce vita en dat doen we doormiddel van fietsen met vrienden in schitterende decors, goede koffie, mooie boeken over de wielersport en lekker (italiaans) eten en drinken. Omdat wij dit niet voor ons zelf willen houden bieden wij in onze store mooie en betaalbare produkten die wij zorgvuldig hebben geselecteerd, getest en goed bevonden hebben.”

Dat klinkt mij bijzonder goed in de oren!

Meer informatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *