Campagnolo sleutelhanger

Kwam op het wereldwijde web onlangs dit kekke kleinood tegen: een Campagnolo sleutelhanger om je sleutelbos mee te verfraaien.

Campagnolo sleutelhanger @ Italiaanse Racefietsen

Het dingetje is gemaakt van een vintage pedaalhaak (toe clip) van Campagnolo en dan het gedeelte bij de neus waar het lederen riempje normaal gesproken doorheen gaat. Kwestie van op de juiste lengte zagen en mooi glad frezen. Een even simpel als geniaal idee.

Simpele, geniale ideeën kom je overigens wel vaker tegen op Etsy.com. Dit is dé huisvlijt-website voor creatievelingen die hun vaak handgemaakte objecten te koop aan bieden tegen schappelijke prijzen.

Voer bijvoorbeeld maar eens de volgende zoekopdracht in op de site: ‘bicycle’. Je komt dan vele duizenden afbeeldingen tegen van objecten die geïnspireerd zijn door de fiets. En daar zitten soms letterlijk en figuurlijk echt juweeltjes tussen.

Bovenstaande Campa sleutelhanger is er te koop voor nog geen 16 euro. Ik zeg: hebben!

Pin It


1 Reactie op “Campagnolo sleutelhanger

  1. Pingback: portachiavi alla moda ← Bici a Milano

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *