Nu te koop: IR t-shirts!

Speciaal voor alle liefhebbers van Italiaanse racefietsen presenteer ik vandaag met trots een eigen t-shirt. Het is via de facebook pagina van IR te koop.

t-shirt Italiaanse Racefietsen@ Italiaanse Racefietsen

 • Prijs: 25 euro (exclusief verzendkosten)
 • Verkrijgbare kleur: grijs
 • Totale eerste voorraad: 10 stuks
 • Verkrijgbare maten: L (5) en XL (5)
 • Betaling via PayPal of creditcard
 • Te koop via de IR shop op facebook

Beperkte voorraad

Vanwege de drukte rond de feestdagen heb ik voor het eind van het jaar nog slechts een kleine hoeveelheid t-shirts kunnen laten maken. De voorraad is daarom beperkt tot slechts vijf shirts in maat L en vijf shirts in maat XL. In januari zullen er meer shirts – ook in maat M – op voorraad zijn. Wil je jezelf of een andere liefhebber van Italiaanse racefietsen voor de kerst dus nog een leuk kadootje geven wacht dan niet te lang. Want tot januari geldt: op = op!

Uitverkocht? Pre-order!

Mocht je dit bericht lezen en is jouw maat niet meer leverbaar: geen nood. Stuur dan vast een mailtje naar gvda@gmx.net met je naam e-mailadres en de gewenste maat. Ik zal dan een shirt voor je reserveren en geef je per mail een seintje zo gauw deze weer te bestellen zijn zodat je deze als eerste kunt bestellen in de IR Shop.

Geen grijs maar…

Zou je wel een IR t-shirt willen maar niet in grijs? Laat dan hieronder weten welke kleur je voorkeur heeft. Bij genoeg animo voor een bepaalde kleur zal ik deze dan laten maken.

.

Ontwerp en realisatie

De realisatie van het enige echte Italiaanse Racefietsen t-shirt werd mede mogelijk gemaakt door IR-lezer Paul Domen uit Amsterdam. Hij ontwierp – ongevraagd – het stijlvolle logo dat voorop het shirt prijkt. Toen ik zijn design enige tijd geleden op de facebookpagina van IR zette kreeg ik daar bijzonder enthousiaste reacties op van lezers. Sommigen suggereerden toen al om het op een t-shirt te zetten. Zo gezegd, zo gedaan.

Ik wil vanaf deze plaats Paul nogmaals bedanken voor zijn creatieve bijdrage en wens iedereen die een t-shirt bestelt veel plezier van hun aankoop.

Guido van den Anker, december 2012

Pin It


6 reacties op “Nu te koop: IR t-shirts!

 1. Prima idee, mooi T-shirt.
  Ik zou er wel eentje willen, maar ik heb noch PayPal noch een creditcard.
  Dus?

 2. @Bert: als je wilt kan kun je het bedrag van 28 euro in dat geval ook wel rechtstreeks overmaken naar de rekening van IR t.a.v. G. van den Anker
  ABN AMRO 62.91.35.819 Stuur in dat geval even een mailtje met je naam en gewenste maat naar gvda@gmx.net dan maak ik het in orde zo gauw je betaling binnen is. Is dat een optie?

 3. Ja, dat is prima.
  Ik wil wel een andere kleur, dus vul ik eerst de “kleurpoll” in.

  Bert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *