Fietsje voor jarige!

Vandaag, op 21-11-12 is het precies twintig jaar geleden dat ik twintig werd. Vanochtend kreeg ik daarom een  heel fraai kado van mijn vriendin.

Mijn handzame nieuwe ‘GIOS’…

Deze stalen miniatuur racefiets met werkende aandrijving en remmen in GIOS blauw is werkelijk fenomenaal.

De wielen zijn te verwijderen met heuse vleugelmoeren, de trappers kunnen draaien, de remhendels zijn echt in te knijpen en de remhoeven gaan dan ook op en neer. Er zitten zelfs piepkleine binnenkabels in de remkabels!

Dat het dingetje ook nog eens in GIOS blauw is gespoten is natuurlijk helemaal top! Heel, heel erg blij mee!

(Heb overigens óók nog een paar Finse design whisky-glazen gekregen, maar die zijn voor een ander blog ;-)

Pin It


12 reacties op “Fietsje voor jarige!

  1. Ha wist wel dat je daar naar zou vragen, Gerard. Helaas bedoelde ik het spreekwoordelijk, er is geen whisky blog van mijn hand. Heb wel een tumblr waar ik niet-fiets gerelateerde foto’s post: http://gvda.tumblr.com/ En de leukste dingen komen natuurlijk op mijn fb-pagina.

  2. Gefeliciteerd.

    Volgorde is toch: baby kamer, kruipen, lopen, 3-wieler, klein fietske..

    Jullie lopen wel ver vooruit :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *