Gezocht: sleutelaar voor Fiets

Fiets redacteur Menno Grootjans heeft een leuke uitdaging voor de lezers van IR: knap een Italiaan op en schrijf erover op de website van het blad Fiets.

Alan crosser @ Italiaanse Racefietsen

De Alan crosser van Menno

Barry Adema @ Italiaanse Racefietsen

Barry Adema

Menno mailt:

“Legendarische Alan cyclocrosser, maatje 60. Bovenbuis 57 cm. Oorspronkelijk de crosser van Barry Adema, lid van de notoire AHV ploeg uit Gilze-Rijen. Tweede bij de NK cyclocross bij de profs in, ik meen, 1971. Fiets is in redelijk staat: frame en vork ok, crankstel ook, een stuurcommandeur, Shimano 600 derailleur, Shimano remmen. Wielen niet origineel. Stuurpen en zadelpen los, oud Rolls zadel!

Gezocht: iemand die de crosser voor 50 euro overneemt en de crosser weer ‘winterklaar’ maakt! En daar een stukje voor op de site verzorgt. Er zitten ook nog twee paar originele jaren ’70 Duegi schoenen bij…”

Dus: heb je nog vijftig euro te besteden, wil je voor een prikkie in het bezit komen van een Alan, kun je sleutelen en vind je het leuk om een oude fiets op te knappen en daarover een verslag te schrijven voor op de website van Fiets, neem dan contact op met Menno. Hij kan je meer vertellen over deze crossfiets en uitleg geven over wat precies de bedoeling is.

Mailen kan naar rijenmaar@hotmail.com Je kunt ook reageren op Menno’s facebookpagina

Uiteraard is het leuk als het eindresultaat (verhaal + foto’s) t.z.t. na publicatie op Fiets.nl ook op deze site verschijnt.

Ben benieuwd!

Pin It


4 reacties op “Gezocht: sleutelaar voor Fiets

  1. Geen tijd voor,Heb al een oude motor om aan te sleutelen, en moet ook af en toe nog wat fietsen anders krijg ik een vlees pens.

  2. kan hem van het weekend ophalen waarschijnlijk, lijkt me leuk project zeker ook omdat het dan op de site komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *