Deel je Bike Motion foto’s!

Ga jij dit weekend naar Bike Motion om je favoriete Italianen op de gevoelige plaat vast te leggen? Deel dan je foto’s op het IR forum

Colnago op Bike Motion 2010 - Italiaanse Racefietsen

Ik ga natuurlijk zelf ook een kijkje nemen op Bike Motion in Utrecht. Dat bezoek zal echter vooral in het teken staan van het vergaren van de nodige informatie op het gebied van prijslijsten en catalogi, zodat alle lezers op IR daar weer van mee kunnen genieten.

Daarnaast worden er de nodige liters koffie (hopelijk Italiaanse) naar binnen geklokt en worden de contacten met de importeurs weer aangehaald.

Op het gebied van foto’s zal ik zelf wat overzichts- en sfeerplaatjes van de diverse Italiaanse stands maken. Voor de foto’s van de fietsen zelf wil ik echter ook een beroep doen op jullie, de lezers van IR.

Dus:

Heb je foto’s van je favoriete Italiaanse fietsen gemaakt zet ze dan ergens online (Picasa, Flickr, ImageShack, Dropbox etc.).

Plaats de links naar de foto’s vervolgens in het fietsmerk forum van IR onder het onderwerp ‘Bike Motion Utrecht‘ in ‘Evenementen -> Beurzen’. 

Ik zal daar op IR dan op een later tijdstip aandacht aan besteden in een bericht en verwijzen naar deze foto’s op het IR forum. Zo kunnen we samen Bike Motion coveren.

Ben benieuwd!

Groet en veel plezier op de beurs – GuidoGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *