Nieuwe fabriek voor Passoni

Danilo Colombo van Passoni in Italië liet me weten dat zij een nieuwe fabriek gaan betrekken. Hij stuurde ook een  link naar een mooi Passoni filmpje mee.

.

Danilo meldde me verder dat zij dit jaar met passoni niet op Eurobike 2012 in Friedrichshafen te zien zullen zijn. Ze zijn bij Passoni namelijk bezig met een grootschalige vernieuwing van hun fabriek en verhuizen binnenkort naar een nieuwe locatie, op twintig minuten van Milaan.

De nieuwe 2013 collectie voor Passoni zal gepresenteerd worden in oktober in de nieuwe fabriek. Danilo had het in zijn mailtje overigens over een ‘rebranding’. Heb hem gevraagd wat hij daar precies mee bedoelt. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Voor nu: geniet van de fraaie beelden van de bouw van een titanium frame van Passoni.

Passoni: www.passoni.it

UPDATE:

Danilo liet me zojuist weten wat de ‘rebranding’ precies inhoudt: “We will change some colors, the Passoni font type and we will make our bikes cleaner: smaller logo, etc.” 

Hij stuurde me ook een Photoshop bestand door van de Passoni Top Evolution nieuwe stijl, maar moest beloven dat ik dat (nog) niet wereldkundig maak. Maar ik kan je verklappen: de nieuwe graphics en cleanere look maakt de Passoni’s nóg mooier!3 reacties op “Nieuwe fabriek voor Passoni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *