De Alan van Jan

Jan Schäfer uit Bovenkarspel stuurde zijn Alan met Shimano Dura Ace groep in voor de rubriek ‘Jouw Fiets‘ op dit blog.

Alan van Jan Schafer @ Italiaanse Racefietsen

“Hierbij mijn tweede juweeltje van een Alan racefiets uit 1978 welke ik op de kop heb getikt via Marktplaats en geheel heb gestript en opnieuw heb afgemonteerd met een complete Shimano Dura Ace groep uit ongeveer 1980. Aangezien ik een fan ben van het merk Alan heb ik de Shimano stuurpen laten graveren met het logo van Alan. Ook heb ik via ebay een Shimano Aero bidon (type 600) kunnen kopen en dat maakt de fiets helemaal compleet.

Ik ben reeds in het bezit van een blanke aluminium alan uit 1980 welke ook op deze site staat en met deze heb ik op de De Stalen Ros beurs gepronkt. Ben heel blij met mijn twee Alans en rij er heerlijk op. Heb er ook veel bekijks mee, het zijn zeer bijzondere fietsen. Nu ben ik nog op zoek naar een 52 a 53 cm Alan carbonio (zwart met witte letters). Dat zou mijn collectie geheel compleet maken.”1 Reactie op “De Alan van Jan

  1. Van een blauwe Alan ga ik kwijlen.

    Op ‘t Stalen Ros schijnt een bezoeker na mij dan ook uitgegeleden te zijn….

    Zonder gekheid: prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *