Bike Motion 2011: de prijslijsten

Bike Motion is voor mij de ideale gelegenheid om de prijslijsten van het nieuwe seizoen op de kop te tikken. Hieronder de buit van dit jaar. 

PDF_logo

Overigens zul je deze keer op dit blog geen foto’s terugvinden van Bike Motion.

Ik heb besloten om dit (voortaan) achterwege te laten omdat ik merkte dat ik meer en meer tijd kwijt ben om op de beurs alle andere informatie (waaronder onderstaande prijslijsten) te vergaren en om bij te praten met alle oude bekenden die ik op deze dag tref.

En misschien nog wel belangrijker: het geeft mij op die manier de gelegenheid om zelf – als liefhebber – ook weer eens wat plezier te beleven aan het evenement, zonder dat ik de hele dag door een camera loop te turen.

Daarbij komt dat ik de meeste modellen van de op de beurs aanwezige merken al uitgebreid ‘gecovered’ heb op de verzamelpagina met 2012 modellen. Foto’s – vaak in hoge resolutie – vind je daar dus terug.

Hoe dan ook: kun of kon je er dit jaar niet bij zijn op Bike Motion, dan vind je op de pagina met importeurs en prijslijsten en in het overzicht hieronder, de 2012 prijslijsten van de volgende merken:

Niet op Bike Motion maar wel met update:

Dus ik zou zeggen: downloaden maar!3 reacties op “Bike Motion 2011: de prijslijsten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *