Nieuwe importeur Olympia

Peter Dericks van Carraro Nederland liet mij weten dat zij ook Olympia racefietsen gaan distribueren in ons land. 

2012 Olympia Boost op Italiaanse Racefietsen

2012 Olympia Boost

2012 Olympia Ikon op Italiaanse Racefietsen

2012 Olympia Ikon

De naam ‘Carraro Nederland’ zal hierbij wijzigen in ‘Bike Brands’. Ook Shockblaze wordt aan het merkenportfolio toegevoegd.

Peter was verder zo vriendelijk om ook vast twee foto’s in hoge resolutie mee te sturen met dit nieuwtje, en wel van de 2012 Olympia Ikon en Boost. Naast het feit dat deze fietsen er erg mooi uitzien is het fraai dat de frames volledig Di2 ready zijn en dat zowel de kabels als de batterij zijn weggewerkt in het frame.

Bovenstaande fietsen zullen overigens ook te bewonderen zijn op de komende Bike Motion (van 14 t/m 16 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht) in hal 11, stand a044. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen, lijkt me.3 reacties op “Nieuwe importeur Olympia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *