De Pina met nr. S47 van Piet

Piet Beerens stuurde ook zijn Pinarello met nummer S47 met Campagnolo Super Record in voor de rubriek Jouw Fiets op dit blog.

Pinarello van Piet Beerens op italiaanse Racefietsen

“Wederom een Pinarello. Deze heb ik als NOS (New Old Stock, gvda) Columbus SL frame via Ebay bij Casanova in Berchem (B) gekocht. Hij is nu afgemonteerd met een 1e generatie Campagnolo Super Record groep uit 1977. Bij dit frame zijn alleen de nieuwe logo’s van Pinarello gebruikt. De derrailleurkabels lopen nu onder de bracket door. De uitvaleindes van de achtervork zijn korter en het balhoofdplaatje is van aluminium met geel in het logo. De detailfoto’s komen niet allemaal overeen met de foto van de hele fiets. De reden is dat ik het gegraveerde spul mee gekocht heb en daarna de niet gegraveerde heb vervangen.”5 reacties op “De Pina met nr. S47 van Piet

  1. New logo’s GPT
    Aluminium headbadge,she did change al the jears and al times in the jear, from stickerheadbadge and aluminium,beginning in 1976.
    Single transfers on the seat tubi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *