De Colnago van Barry

Barry van Kommeren uit Dordrecht stuurt zijn Colnago in voor de rubriek Jouw Fiets, die hij deze zomer aanschafte. 

De Colnago van Barry van Kommeren op Italiaanse Racefietsen

“Hierbij mijn nieuwe Italiaanse racefiets. Deze zomer begonnen met fietsen en mijn oog is gevallen op deze Colnago CLX 2.0 uit 2010. Normaal is de fiets in deze kleur afgemonteerd met Shimano 105 maar deze onderdelen zijn vervangen door Campagnolo Athena 11 speed. De standaard wielen zijn vervangen door Campagnolo Zonda’s. Verder is de fiets voorzien van Speedplay pedalen, carbon bidonhouders en een Garmin 705″.6 reacties op “De Colnago van Barry

  1. Tja, daar sluit ik me bij aan, gewoon een rechte stuurpen monteren.

    Dit is echt een “toer” fiets.Veel kilometers maken dan ga je vanzelf dieper zitten.

  2. Maar op een toerfiets is op zich niets tegen natuurlijk. Niet iedereen fietst evenveel of is even sportief. Of misschien heeft Barry wel een rugprobleem… Mocht je wel dieper willen zitten, dan is het omdraaien van die stuurpen ook nog een optie. (Dan loopt ‘ie bijna horizontaal en scheelt je weer geld). Wel even opletten dat je niet meteen te diep gaat zitten, het blijft een kwestie van wennen natuurlijk…

  3. ……….rechte stuurpen en dan de remgrepen iets hoger zetten,…..dan krijg je hetzelfde resultaat.Mooi fietsje om mee te beginnen.

  4. Hallo Harald,

    Ik ben 1.86 m en heb framemaat 54. De geometrie van de fiets staat op colnago.com bij het CLX model.

    Gr. Barry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *