IR nu ook op facebook!

Volg IR nu ook op facebook!Sinds kort is dit blog ook met een eigen pagina op facebook te vinden. So join the club! 

Volg IR nu ook op facebook!

Je vindt op facebook onder andere dagelijks verwijzingen naar alle berichten die op het Italiaanse Racefietsen weblog verschijnen, en af en toe een ander teken van leven van mij.

Wie Italiaanse Racefietsen op facebook de duim omhoog geeft (‘liked’) mag voortaan al zijn of haar – al dan niet gerelateerde – berichten, afbeeldingen en andere interessante boodschappen achterlaten op de facebook muur.

De leukste, verrassendste, leerzaamste en vermakelijkste reacties vinden vervolgens wellicht hun weg weer naar het blog. Op die manier kunnen ook lezers hun steentje bijdragen om Italiaanse Racefietsen nóg interessanter te maken voor de liefhebber. Hopelijk tot ziens dus, aldaar! – GuidoGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *