Oproep aan Ferremi liefhebbers!

Logo Italiaanse Racefietsen weblogTijd voor weer wat lezerspost. Ditmaal van Ton Konings uit Budel Dorplein. Hij stuurde me eind november twee foto’s van zijn Ferremi en GIOS die beiden voor een prikje op de kop werden getikt.

Ferremi op Italiaanse Racefietsen.

Die bel mag er wat mij betreft wel af ;-) Zeer fraaie fiets.

Ton in zijn mailtje aan Italiaanse Racefietsen:

“Graag wil ik een bijdrage leveren op dit weblog. Zeker nu ik in de merkenlijst heb gezien dat Ferremi is opgenomen. Mijn vrouw en ik zijn uitgesproken liefhebbers van Italiaanse fietsen en hebben allebei een Ferremi en daarbij, en dat zal je misschien plezier doen, heb ik ook nog een Gios Torino. We hebben beide fietsen bij een goede wielervriend gekocht voor € 150,-. Dat is nog eens (wieler)vriendschap! Verder hoop ik dat er over het merk Ferremi meer bekend wordt, er is echt maar heel weinig over te vinden. Dus alle informatie is welkom.”

GIOS Torino op Italiaanse Racefietsen.

Deze vind ik nog nét wat mooier!

Inderdaad een onwaarschijnlijk prijsje voor zulke fraaie fietsen. En laten we bovenstaande als een oproep beschouwen: iedereen die informatie heeft over Ferremi kan zich tot mij wenden via gvda@gmx.net (ik heb Ton al wat summiere informatie gestuurd). Ik zal die info dan graag publiceren op Italiaanse Racefietsen.

Bedankt voor je bijdrage, Ton en hopelijk levert je verzoek wat op. We zullen zien!

Share

Pin It


2 reacties op “Oproep aan Ferremi liefhebbers!

  1. Ik heb enige jaren geleden een Ferremi gekocht van een dame die met deze fiets rond 1985 in de nationale damesselectie heeft gereden. Ze woont in het noordelijkste puntje van Limburg, niet ver van de eerder genoemde Kersten uit Nijmegen.

    De fiets is nog origineel afgemonteerd met een Campa Super Record groep met Cobalto remmen en remgrepen.

    Zodra iemand mij vertelt hoe ik foto’s bij mijn reactie kan plaatsen doe ik dat….

    Groeten,

    Erik Boelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *