Yolanthe ‘Giro’ van Kasbergen

IR_logo_borderless_smallYolanthe Cabau van Kasbergen, volgens vele Nederlanders de mooiste vrouw van Nederland, wordt de nieuwe miss Giro van 2010.

Miss Giro 2010.

Miss Giro 2010.

Van Kasbergen, de vriendin van voetballer Wesley Sneijder, wordt het nieuwe gezicht en de ambassadrice van de Giro van 2010, zo meldde de Volkskrant gisteren op haar site.

Yolanthe’s eerste klus heeft ze vandaag (24 oktober), dan mag ze, tijdens de presentatie van het parcours, live op de Italiaanse televisie vanuit Milaan, bekendmaken waar de Giro zondag 30 mei eindigt. Yolanthe in een reactie:

“Italië is inmiddels mijn tweede huis geworden. Dit evenement is voor veel Italianen van groot belang, maanden wordt hier naar toegeleefd. De sfeer die dit evenement jaarlijks uitstraalt heeft mij altijd al geïnspireerd en daar mag ik nu deel van uitmaken. Het biedt mij een unieke kans om op deze manier het land en de Italianen beter te leren kennen“.

Niet iedere wielerliefhebber is positief over haar bijbaantje, zo blijkt uit twee reacties op het bericht op de site van De Telegraaf:

“Hoe is het in hemelsnaam mogelijk?! Italië barst van de écht mooie vrouwen, die hebben zo’n flutmens toch helemaal niet nodig? Maar goed, volgende halte wordt dus een Italiaanse miljonair, wedden?”

“Jammer, als liefhebber volg ik alle grote rondes op de voet. Dat zo’n dwaas juffertje, die waarschijnlijk nog nooit heeft gehoord van b.v. een Johnny Hoogerland, het gezicht word van de Giro. Krijg er onderhand een flinke afkeer van…”

Ik vindt het in ieder geval prima, al mag ik natuurlijk ook de schone Italiaanse podiumvrouwen aldaar graag aanschouwen. Maar Yolanthe past daar absoluut zeker tussen. Wat jullie?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *